Voorvertoonstelling Open Ateliers Centrum Oost 2017 officieel geopend

Onder grote belangstelling heeft de heer Ivar Manuel, voorzitter van de bestuurscommissie van Stadsdeel Amsterdam Oost, vanmiddag de Voorvertoonstelling van Open Ateliers Centrum Oost 2017 geopend. In het CBK Amsterdam waren vanmiddag meer dan 250 belangstellende aanwezig om deze happening mee te maken. 

In het CBK is de afgelopen dagen hard gewerkt om de expositie op te bouwen en in te richten. Vanaf vanochtend 11 uur kon het publiek de kunst al komen bewonderen. Rond 16.30 begon de toestroom aan mensen grote vormen aan te nemen en werd het gezellig druk. Via onze website, sociale media en nieuwsbrieven was veel aandacht besteed om veel belangstelling te krijgen voor de officiële opening en dat wierp duidelijk zijn vruchten af!

Toen coördinator en “het gezicht” van Open Ateliers Centrum Oost Frans Salman het woord nam, was er dan ook een grote schare van mensen bijeen gekomen om dit heuglijke feit mee te maken. Na de openingswoorden van Frans was het de beurt aan de heer Manuel om de officiële opening te verrichten. Met een fris biertje van Brouwerij Troost in de hand en mooie woorden voor de organisatie en CBK Amsterdam werd er uiteindelijk geproost op een succesvolle Voorvertoonstelling, een vruchtbare samenwerking tussen Stadsdeel Oost, CBK Amsterdam en Open Ateliers Centrum Oost en was de opening een feit!

Het CBK Amsterdam is geopend van woensdag tot en met zaterdag van 11 tot 17 uur. Op zaterdag 28 en zondag 29 oktober gelden afwijkende openingstijden in verband met Open Ateliers Centrum Oost: van 11 tot 18 uur!