Roeicentrum Berlagebrug – uniek Kunstknooppunt aan de Amstel

Tijdens Open Ateliers Centrum Oost zal er een uniek Kunstknooppunt worden ingericht in  Roeicentrum Berlagebrug. Onder de kade van de Weesperzjjde zullen in het Café en de roeibak meerdere kunstenaars hun werk kunnen laten zien.

Roeicentrum Berlagebrug – onderdeel van Toprow – biedt het hele jaar door een zeer gevarieerd scala aan roeicursussen. Onder leiding van professionele en gekwalificeerde instructeurs kunnen deelnemers van de cursussen de fijne kneepjes van het roeien onder de knie krijgen en kan men bovendien genieten van het adembenemend uitzicht over de Amstel en grachten. Beginners, gevorderden, jeugd, in een groep of alleen, alles is mogelijk. Ook kun je deelnemen aan toertochten of clinics.

Tijdens Open Ateliers Centrum Oost op 28 en 29 oktober zullen meerdere kunstenaars hun kunstwerken kunnen tonen in het Café en de “roeibak” (waar normaal gesproken instructie wordt gegeven). Daarmee wordt dit een unieke ervaring; kunstliefhebbers kunnen kennis maken met de roeisport en roeiers met kunst. Tijdens een deel van het programma zullen roeiers aanleggen aan het vlot en vertrekken, waardoor een boeiende mix zal ontstaan van kunstbezoekers en cursisten.

Leuk om te weten! Op zondag 15 oktober is er  een open dag bij Roeicentrum Berlagebrug! Heb je altijd al een keer het roeien willen proberen? Kom dan langs en ervaar het roeien op de Amstel. Op 30 oktober begint het nieuwe cursusblok.

Kijk voor meer informatie over Roeicentrum Berlagebrug op www.roeicentrumberlagebrug.nl/