Opening van de Voorvertoonstelling van de Open Ateliers Centrum Oost in het Centrum voor Beeldende Kunst Amsterdam

Geachte relatie,

Graag willen wij u uitnodigen voor de opening van de Voorvertoonstelling van de Open Ateliers Centrum Oost in het Centrum voor Beeldende Kunst Amsterdam.

De officiële opening van de Voorvertoonstelling Open Ateliers Centrum Oost zal plaatsvinden op 18 oktober om 16:30 uur door de heer Ivar Manual, voorzitter van de bestuurscommissie van Stadsdeel Oost.

Open Ateliers Centrum Oost en het Centrum Beeldende Kunst Amsterdam werken ook voor de open atelierroute in 2017 samen. Vanaf woensdag 18 tot en met zondag 29 oktober zal van iedere deelnemer aan Open Ateliers Centrum Oost één vertegenwoordigend werk te zien zijn in de mooie monumentale expositieruimte van CBK Amsterdam aan de Oranje Vrijstaatkade. Voor de deelnemers aan de open atelierroute is dit een extra mogelijkheid om hun werk in de schijnwerpers te zetten.

Deze Voorvertoonstelling geeft bezoekers een extra mogelijkheid om kennis te nemen van de kunstenaars en hun werk. Daarnaast zal tijdens het atelierweekeinde van 28 en 29 oktober de Centrale Expositie in het KIT / Tropeninstituut te zien zijn!
Geïnteresseerden kunnen zo op basis van hetgeen ze gezien hebben zich oriënteren op de atelierroute die ze in het weekeinde van 28 en 29 oktober willen bezoeken. Deelnemende kunstenaars krijgen deze extra  mogelijkheid om hun werk te exposeren in de mooie monumentale expositieruimte van het CBK – de waarschijnlijk prachtigste expositieruimte van Amsterdam en omstreken! Een win-win-situatie voor iedereen!

De opening wordt gesponsord door Brouwerij Troost.

Wij zien uit naar uw komst!
Het CBK Amsterdam is te vinden op:
Oranje-Vrijstaatkade 71, 1093 KS Amsterdam
T 020 253 5456 E cbk@oost.amsterdam.nl
www.cbkamsterdam.nl

Het CBK is vrij toegankelijk en geopend op:
– woensdag t/m zaterdag van 11:00 – 17:00 uur
- donderdag van 11:00 – 20:00 uur

Tijdens Open Ateliers Centrum Oost is het CBK tevens geopend op:
– zaterdag 28 oktober en zondag 29 oktober van 12:00 -18:00 uur

 

Ivar Manual, voorzitter van de bestuurscommissie van Stadsdeel Oost en beeldend kunstenaar Jacob Kerssemakers. foto 2014