Inrichting Voorvertoonstelling afgerond!

In het CBK Amsterdam is gisteren en vandaag hard gewerkt aan de inrichting van de Voorvertoonstelling die morgen – woensdag 18 oktober 2017 – start. De Voorvertoonstelling zal om 16.30 uur officieel officieel geopend worden door de heer Ivar Manuel, voorzitter van de bestuurscommissie van Stadsdeel Oost. 

Zoals iedereen kan zien op de bijgaande foto’s is het een supermooie expositie geworden met dank aan de kunstenaars die de inrichting tot een succes hebben gemaakt . We zijn erg blij met het mooie resultaat en bedanken het CBK voor de mogelijkheid van deze extra expositie die de deelnemers van Open Ateliers Centrum Oost een extra mogelijkheid geeft om hun werk te laten zien. Alle deelnemers, sponsoren en relaties zijn van harte welkom om onder het genot van een drankje de opening morgen bij te wonen. De opening wordt mede mogelijk gemaakt door Brouwerij Troost.

De Voorvertoonstelling is woensdag 18 oktober vanaf 11.00 al geopend voor het publiek. De openingstijden van CBK Amsterdam zijn woensdag t/m zaterdag 11-17 uur. Tijdens Open Ateliers Centrum Oost 2017 op zaterdag 28 en zondag 29 oktober gelden afwijkende openingstijden: 12- 18 uur