De Eester wordt Kunstknooppunt tijdens de Open Ateliers Oost

Tijdens de Open Ateliers Oost op 21 en 22 mei is De Eester Kunstknooppunt. Negen beeldend kunstenaars uit Oost presenteren zich dan daar met hun werk.
Sinds dit jaar beheert Buurtcoöperatie OHG buurtruimte De Eester. Dit is een ruimte van, voor en door bewoners in het Oostelijk Havengebied. Een ruimte waar van alles mogelijk is. Van buurtinloop tot activiteitenruimtes en werkplekken.
Buurtcoöperatie Oostelijk Havengebied wil mensen met elkaar in contact brengen en daardoor de samenhang in de buurt vergroten. Wij vinden het belangrijk om zelf regie te houden over hoe we wonen, leven en werken in onze buurt. De Buurtcoöperatie stimuleert dan ook het ondernemend vermogen van bewoners en ondersteunt initiatieven. Bij de gezamenlijke maaltijden, de zogenaamde Eettafels, worden plannen gemaakt en uitgewerkt voor bijvoorbeeld kunst en cultuur, burenhulp of buurtmaaltijden.

Iedereen kan dagelijks in De Eester binnenlopen voor een kopje koffie, informatie of aanmeldingen. Meer info: www.buurtcooperatieohg.nl of Facebook Buurtcooperatie OHG

Adres: De Eester, C. van Eesterenlaan 266

DeEesterOHG-web